Begrafenisondernemers en particulieren

De eerste groep weet (meestal) wel wat er moet gebeuren en heeft de juiste input voor jullie om een kaart te drukken. De particulier heeft even wat meer begeleiding nodig. De eerste vraag die belangrijk is, is of men een naturaverzekering of een kapitaalverzekering heeft. (Veel mensen hebben daar nooit over nagedacht, zij weten dat niet maar worden nu geconfronteerd met een essentiƫle vraag. Als je die weet te beantwoorden en samen met degene die een persoonlijke kaart wil bestellen kunt oplossen, dan hou je de begrafeniskraai buiten de deur).
Wat moet er gebeuren?
Wat hebben jullie nodig, naast de persoonsgegevens?
Heeft degene met wie je contact hebt foto's, heeft men een computer zodat men e.e.a. kan mailen of komt de persoon in kwestie (niet de overledene) even langs?
Hoe kan men de foto's uploaden? Sommige mensen zijn door een sterfgeval dermate verward dat ze niet helder kunnen denken. Hoe leiden jullie ze naar de juiste map met fotobestanden?
Zo zijn er misschien nog meer punten waar

Testontwerp

Vanzelfsprekend krijgt u van ons een digitaal testontwerp van uw kaart te zien. Indien gewenst sturen wij een proefdruk of print, maar omdat de tijd tussen een overlijden en begrafenis vaak beperkt is, is een digitale proefdruk het gemakkelijkst.